Att byta till oss

Om du har en annan leverantör idag och vill byta till oss går detta att ordna enkelt. Vad som är viktigt att tänka på innan du byter är att se till att ditt avtal är uppsagt och att du är fri att byta. Vi rekommenderar alltid våra nya kunder att säga upp sitt gamla avtal även om man ibland tror att det inte behövs. Bäst att vara säker. Ett avtal är ett juridiskt bindande dokument - det är alltid viktigt att komma ihåg.

När du väl är fri att välja en annan leverantör är du välkommen att kontakta oss för tecknande av nytt elavtal. Det kan du göra direkt här via vår hemsida eller genom att ringa till vår kundservice. Du behöver ha uppgifter om din anläggning till hands. Vi behöver ditt anläggningsnummer och områdeskod för att just din bostad/elmätare ska kunna identifieras. Vi behöver också dina person- och adressuppgifter. Innan avtalet kan börja att gälla gör vi också en sedvanlig kreditupplysning.

Vi ser till att elleveransen skiftas från din gamla leverantör till oss. Därefter påbörjar vi leverans enligt avtalsstarten och vi är igång! Svårare än så är det inte. Vi sköter jobbet bakom kulisserna och du som kund märker oftast inte så mycket.

Enkelt och pålitligt. Precis som det ska vara.

Välkommen!

Kontakta oss

Kundservice
033-20 67 25

Växel
033-20 67 00

Öppettider  
Måndag - Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


boras elhandel kundtjanst 2017

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås