Autogiro

Med autogiro betalas dina fakturor automatiskt i tid. Du riskerar ingen dröjsmåls­ränta eller andra förseningsavgifter. Fakturabeloppet överförs automatiskt från ditt bankkonto till betalningsmottagaren på förfallodagen. Det enda du behöver göra är att se till att beloppet finns tillgängligt på kontot bankdagen före.

Fakturan skickas till dig som vanligt i god tid innan förfallodagen, så att du har möjlighet att granska den och ta del av aktuellt fakturabelopp.

SÅ HÄR GÖR DU

Du ansöker enklast om autogiro i din internetbank (sök upp Borås Elnät som betalningsmottagare). Då säkerställer du själv att betalningen sker från rätt konto. Där kan du även välja e-faktura – Ett miljövänligt alternativ.

För dig som inte använder internetbanken hänvisar vi till vår Autogiroblankett som kan hämtas här för utskrift.

(Tänk på att internetbanksinnehavaren och fakturamottagaren måste vara samma person)

Kontakta oss

Kundservice
033-20 67 25

Växel
033-20 67 00

Öppettider  
Måndag - Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


boras elhandel kundtjanst 2017

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås