Avtalet

I dag är det lätt att byta elleverantör och vi är många som säljer el på den öppna marknaden. När man ständigt möts av nya erbjudanden kan det vara lätt att glömma bort att avtalet du har med din elleverantör är ett juridiskt bindande dokument.

Tänk på att alltid kontrollera din bindningstid och uppsägningstid innan du tar ett nytt erbjudande från en ny leverantör. Vi på Borås Elhandel uppmanar alltid våra nya kunder att säga upp sitt avtal med den gamla leverantören innan nytt avtal tecknas med oss. Avtalet ska alltid sägas upp av kunden själv, via telefon, brev eller mail.

Om avtalet bryts innan avtalstidens slut eller innan uppsägningstiden löpt ut kan man som kund drabbas av en brytkostnad. Denna kostnad kan variera beroende på vilken leverantör man haft och hur lång tid man hade kvar på sin avtalsperiod.

Om du är osäker på vad som gäller för just ditt avtal här hos oss på Borås Elhandel är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Kundservice
033-20 67 25

Växel
033-20 67 00

Öppettider  
Måndag - Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


boras elhandel kundtjanst 2017

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås