Ett stolt sjuhäradsföretag

Ett stolt sjuhäradsföretag!

Borås Elhandel står stadigt med fötterna i Borås och Sjuhäradsbygden. I sann knalleanda ser vi till att våra kunder alltid har ett urval av prisvärda elavtal att välja mellan.

 

Elavtal till bra priser är bara början på vårt erbjudande till dig som kund

Vi lever efter värderingarna nära ,enkelt och personligt. Det är den röda tråd som vi bygger vårt kundlöfte till dig på. Vare sig du bor i Borås, Mark, Svenljunga, Ulricehamn, Bollebygd, Tranemo, Alingsås, Herrljunga, eller utanför vår hemmamarknad, så är vår ambition att bemöta dig som kund som man bemöter en god granne. Personligt och med en stor vilja att hjälpa till!

 

Vårt miljöengagemang!

Vi värnar om vår miljö genom att erbjuda dig som kund el som är helt fri från fossila bränslen. När du väljer ett elavtal från Borås Elhandel kan du vara säker på att ingen el kommer från fossila bränslekällor.

Vi är ett av få elhandelsbolag som erbjuder den högsta miiljömärkningen Bra Miljöval som en tilläggstjänst till våra elavtal. När du valt Bra Miljöval tas elen enbart från förnybara energikällor som sol, vind, vatten och biobränsle. Dit räknas inte kärnkraften.

 

Visst skiner solen i Sjuhäradsbygden!

solcell hokerumVi på Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där installation och kringutrutsning ingår. Det innebär att vi levererar, installerar och driftsätter din solcellsanläggning. Samtidigt erbjuder vi dig generösa garantier och hjälper till med det pappersarbete som krävs för att du skall komma igång med din anläggning på bästa sätt. När du driftsatt din solcellsanläggning är du s.k. mikroproducent av solcellsel. Är du också kund hos Borås Elhandel har du möjlighet att sälja tillbaka all eventuell överskottsproduktion till oss. Allt detta tillsammans gör din solcellsanläggning till en trygg och framtidssäkrad investering.

 Hjärtligt välkommen till Borås Elhandel!

 

 

Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås