E-faktura

e faktura logo

Betalar du idag vår pappersfaktura i din Internetbank? Det finns ett bättre alternativ. Använd e-faktura! Du får den direkt till internetbanken, utan omvägen via posten. Allt för en enklare, snabbare och säkrare betalning!

Gå in på din internetbank och ansök idag!

E-faktura kostar inget extra och fakturaspecifikationen finns med som vanligt. Samtliga uppgifter, såsom krångliga OCR-nummer, förfallodatum, vårt bankgironummer och belopp, är redan ifyllda och kan inte bli fel. Det enda du behöver göra är att godkänna med ett klick, så ser banken till att den blir betald i tid.

Fördelar med e-faktura:

- Du behöver aldrig oroa dig för att fakturan kommer bort på posten eller att du ska slå in fel belopp eller OCR-nummer.
- Du kan ha koll på dina fakturor var du än befinner dig. Allt du behöver är en dator med uppkoppling och din internetbank.
- Du kan spara fakturorna i din dator.
- Du värnar om miljön - inga onödiga utskrifter eller långa transporter.
- Du får e-fakturan ett par dagar tidigare i månaden än pappersfakturan.

E-faktura + Autogiro = Dubbelt så smart!

Kombinera e-faktura med autogiro, så dras beloppet automatiskt från ditt konto på förfallodagen.

Anmäl dig enkelt i din internetbank

Sök upp Borås Elhandel som betalningsmottagare. Har du fler än en anläggning hos Borås Elhandel eller andra abonnemang med Borås Elnät som betalningsmottagare, får du e-faktura på samtliga. Betalningen ska gå till detta bankgironummer:

Bankgiro: 5061-0229

Kontakta oss

Kundservice
033-20 67 25

Växel
033-20 67 00

Öppettider  
Måndag - Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


boras elhandel kundtjanst 2017

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås