Elförbrukning

Historisk Förbrukning

Jag skulle vilja veta hur mycket el jag förbrukat under de senaste månaderna.

Här på vår hemsida har du som kund tillgång till Mina Sidor. Du loggar in med ditt kundnummer och en tresiffrig kod som står skriven på din faktura från oss. På Mina Sidor kan du följa din förbrukning månad för månad och se hur din elanvändning varierar under året.

Spara El?

Vad kan jag som kund göra för att spara el och minska min förbrukning?

Att hålla sin elförbrukning så låg som möjligt sparar både på miljön och pengarna i plånboken. Det finns en hel del sätt att göra detta på, lite olika beroende på hur man bor, vilket uppvärmningssätt man har och inte minst vilka vanor man har. Men visst kan alla göra något, det krävs egentligen inte så mycket av var och en för att göra skillnad.

Under Koll på Läget kan du läsa tips och råd om hur du sparar el, eller vad man kan använda 1 KWh till...

kWh 2

Stämmer Elförbrukningen?

Elförbrukningen som står på min faktura verkar inte stämma. Vad gör jag?

Vi fakturerar enligt de uppgifter som vi fått in från din nätägare. Det är nätägaren som ansvarar för din elmätare och samlar löpande in värden från den. Dessa värden/avläsningar skickas sedan till oss varje månad och ligger till grund för din fakturering. Om du har frågor som rör din mätare eller mätningen av din elförbrukning ska du i första hand kontaka din nätägare.

 

Kontakta oss

Kundservice
033-20 67 25

Växel
033-20 67 00

Öppettider  
Måndag - Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


boras elhandel kundtjanst 2017

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås