Företag
banner foretag 3

personal birgitta foretag

TRYGGT, ENKELT OCH PERSONLIGT
El är något vi alla konsumerar, men vem skulle spontant säga att de är kunniga elköpare? Vi på Borås Elhandel ser det därför som vår uppgift att agera som ett filter mellan köpare och producent. Vi ser till att du alltid har det avtal som gynnar dig och ditt företags behov bäst. Oavsett om ni är en stor eller liten förbrukare.

 

MERVÄRDEN
Det finns även mervärden för dig som företagare - du kan t.ex samtidigt teckna avtal för ditt privata boende eller få hjälp med energianalys eller energideklaration av din fastighet.

 

HÖG SERVICENIVÅ
Vi på Borås Elhandel skall finnas där för dig när du behöver hjälp. Ett bevis på vår höga servicenivå är att vi lyckats placerat oss på medaljplats i kundtjänst SM flera år i rad. I år tog vi dessutom hem guldmedaljen! Det viktigaste för oss är inte att vi blivit prisbelönade utan att vi visat att vi i hård konkurrens nått ett uppsatt mål. Nämligen att du som kund hos Borås Elhandel skall få hjälp av en av Sveriges bästa kundtjänster.

solceller manpatak

Häng med i vår solcellsutmaning! Nu uppmanar vi på Borås Elhandel alla företag i Borås att följa vårt exempel och satsa på solenergi.

Den 7 maj inviger kommunalrådet Tom Andersson (MP) tillsammans med tidigare SVT meteorologen Pär Holmgren, Borås Elhandels solceller på taket till Borås äldsta byggnad. Samtidigt utmanar vi på Borås Elhandel fler företag att satsa på solceller.

- När 100 boråsföretag har satt upp solceller lovar vi att sätta solpaneler på en offentlig byggnad här i kommunen. Vilken det blir låter vi boråsarna rösta fram, säger Arne Persson VD på Borås Elhandel.

Solen är den renaste energikällan. Men än så länge utgör el från solceller bara 0,06 procent av elproduktionen i Sverige. I Borås är det bara ett fåtal företag och villor som har satsat på solceller. På vårt kontor i Brännerigården vill vi visa boråsarna hur det ser ut med solpaneler på taket och hur enkelt det är att montera dem på sitt eget tak. Vi har också en hel del kommande aktiviteter på gång för intresserade villaägare i Borås som är nyfikna på solenergi.

 

Vill ni och ert företag vara med i utmaningen?
Hör av er till oss, eller anmäl ert intresse här: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så kommer vi att kontakta er.

Vilka får vara med och delta?
Företag, organisationer och föreningar med verksamhet i Borås kommun och som installerar solceller inom kommungränsen. Det står fritt att välja vilken solcellsinstallatör man önskar.

När börjar vi?
Torsdagen den 7 maj 2015.

(Företag som redan tidigare installerat solceller är välkomna att delta i utmaningen, anmäl detta till oss!)

Hur länge pågår utmaningen?
Vi håller på i 2 år.

Hur stor måste anläggningen vara för att räknas in i utmaningen?
Minst motsvarande Borås Elhandels S-paket med 12,8 kvadratmeter solcellsyta.

Hur meddelar jag att vårt företag ska vara med?
Ring oss, eller anmäl på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så är ni med.
Det är färdig installation som är i drift som räknas in, men vi är gärna med och följer utvecklingen redan från ert beslutsdatum.

Hur KAN man se vilka företag som är med och deltar i utmaningen?
Håll koll på www.boraselhandel.se. Vi kommer att lägga upp alla som anmäler sig och även informera om när varje anläggning är i drift.

 

Vi är företagen som är med och tävlar - Klicka här

logga elcenter

Vi är ett elteknikföretag som arbetar mot kommunala och statliga uppdragsgivare samt mot det privata näringslivet och privatpersoner. Vårt huvudsakliga arbetsområde är i Borås och Göteborg med omnejd. Mellan 11/6 och 30/6 har vi lyckats producera 545 kWh.

solceller elcenter

033-20 67 25

Måndag - Torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.rund facebookYoutube

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


kundtjanst puff2

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås