Företag

Öppettider midsommarveckan

Torsdag 22 juni stänger vi kl 15:00

Midsommarafton: STÄNGT

Öppet som vanligt igen måndag den 26 juni

Trevlig Midsommar /Borås Elhandel

banner foretag 3

personal birgitta foretag

TRYGGT, ENKELT OCH PERSONLIGT
El är något vi alla konsumerar, men vem skulle spontant säga att de är kunniga elköpare? Vi på Borås Elhandel ser det därför som vår uppgift att agera som ett filter mellan köpare och producent. Vi ser till att du alltid har det avtal som gynnar dig och ditt företags behov bäst. Oavsett om ni är en stor eller liten förbrukare.

 

MERVÄRDEN
Det finns även mervärden för dig som företagare - du kan t.ex samtidigt teckna avtal för ditt privata boende eller få hjälp med energianalys eller energideklaration av din fastighet.

 

HÖG SERVICENIVÅ
Vi på Borås Elhandel skall finnas där för dig när du behöver hjälp. Ett bevis på vår höga servicenivå är att vi lyckats placerat oss på medaljplats i kundtjänst SM flera år i rad. I år tog vi dessutom hem guldmedaljen! Det viktigaste för oss är inte att vi blivit prisbelönade utan att vi visat att vi i hård konkurrens nått ett uppsatt mål. Nämligen att du som kund hos Borås Elhandel skall få hjälp av en av Sveriges bästa kundtjänster.

033-20 67 25

Måndag - Torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.rund facebookYoutube

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


kundtjanst puff2

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås