När du flyttar

Det är mycket att tänka på när man flyttar. Här är lite praktisk information kring ditt elavtal när du byter bostad.

Tänk på att om du redan har ett elavtal hos oss kan du ta med det till din nya adress när du flyttar. Kontakta oss innan flytten så ser vi till att det kopplas över på din nya adress. Men du behöver också prata med elnätsbolaget innan du flyttar. Både det gamla elnätsbolaget och det nya om det är en annan nätägare på din nya adress.

Börja med att kontakta elnätsbolaget på orten dit du ska flytta. Du behöver ett abonnemang hos dem. Ta reda på från vilket datum du kan få elen påkopplad. Ta också uppgift om ditt nya anläggningsID-nummer (18 siffror) och områdesID (3 bokstäver). Detta behöver du när du ansöker om elavtal hos oss som elhandlare.

Ta sedan kontakt med oss som blir din elleverantör. Vi behöver information om vem som står för nätavtalet hos elnätsbolaget - tänk på att det alltid måste vara samma person som är kund hos elnätsbolaget som också blir kund hos elleverantören. Vi behöver också anläggningsID-uppgifterna för att kunna leverera el till din nya bostad.

Lycka till med flytten!

Kontakta oss

Kundservice
033-20 67 25

Växel
033-20 67 00

Öppettider  
Måndag - Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


boras elhandel kundtjanst 2017

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås