Nyheter

Under november månad har spotpriserna stabiliserats och det har varit ganska lugnt på elmarknaden. Vattenmagasinen är ganska välfyllda då nederbörden varit ganska så riklig i oktober.

Med undantag för i södra Sverige så har priset legat på en jämn nivå under månaden. Det som påverkat priserna i söder är det högre prisläget i Danmark och Tyskland. Generellt så är snittpriset högre i södra Sverige då vi där påverkas mer av priserna i Europa där än i resten av landet.

SMHI har varnat för att vi ev kan få den kallaste vintern på länge, framför allt i december och januari. Detta kan påverka att elpriserna stiger rejält då temperaturen är den enskilt största påverkansfaktorn under perioden.

Vill du ha kontroll över dina priser och undvika rörliga pristoppar, teckna gärna något av våra fasta prisavtal. Kontakta oss så hjälper vi dig med ett avtal som passar dig bäst. Telefon till vår kundservice 033-20 67 25.

Se vårt inköpspris för 2016 och 2017. Avser elområde 3. Läs mer...

Så här fastställs ditt rörliga elpris. Läs mer.....

 

nordpool

Kontakta oss

Kundservice
033-20 67 25

Växel
033-20 67 00

Öppettider  
Måndag - Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


boras elhandel kundtjanst 2017

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås