Om oss
banner omoss

Hos oss på Borås Elhandel ska det vara enkelt att få hjälp med sina frågor kring el och elavtal. Här får du svar när du ringer. Det som många upplever som god kundservice är självklart hos oss. Våra kunder är vår viktigaste resurs, utan er hade vi inte varit ett elhandelsföretag.

Våra kunder finns i hela Sverige och vi känner varmt för de gröna alternativen. Därför innehåller våra leveranser ingen el från fossil produktion. Hos oss är du i trygga händer, vi har arbetat med elhandel sedan avregleringen 1996. Och när Borås Elhandel bildades 2002 var vi väl rustade för att ta oss an elmarknadens alla utmaningar. Med affärsmässighet och förtroende har vi genom åren samlat på oss en lång erfarenhet. Och vi delar mer än gärna med oss. Vår ledstjärna är att det ska vara nära, enkelt och personligt att ha med oss att göra.

Välkommen till oss du också!

boras elhandel kundtjanst gruppbild

prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb, och det känns fantastiskt att ge våra kunder ett bra bemötande och rätt hjälp. Vi är dessutom certifierade enligt Quality Certified Index hos Q Survey. Välkommen att kontakta oss du också!

LÄS MER OM - TRIPPEL A

Borås Elhandel är ett av 5 683 företag, av Sveriges totalt 328 868 aktiebolag som tilldelats Trippel-A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.

Kreditratingen baseras på officiell information med källor från bland annat Bolagsverket, Skatteverket, SCB, Kronofogdemyndigheten och Lantmäteriverket. All information analyseras sedan utifrån en mängd olika beslutsregler och presenteras i form av en rating där AAA är det bästa och C är det sämsta.
Endast aktiebolag kan nå AAA (Trippel-A). Bolaget ska dessutom omsätta mer än 2 miljoner, ha varit verksamt i minst 10 år och dessutom ha nyckeltal som är väsentligt över branschens genomsnitt.

om oss 05om oss 02 om oss 03om oss 04

 

033-20 67 25

Måndag - Torsdag 08.00-16.00
Fredag 08.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.rund facebookYoutube

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


kundtjanst puff2

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås