Säkra Vinter
avtal paket säkra

SÄKRA vinter 
mixat elpris

Säkra Vinter ger dig det bästa av två världar.

Med Säkra Vinter får du traditionellt låga sommarpriser med skydd mot stigande vinterpriser. I grunden har du ett rörligt pris men under vintermånaderna december - februari har du ett tryggt, låst pris.

Med SÄKRA drar du nytta av de traditionellt låga priserna under de varma månaderna, samtidigt som du kan känna dig trygg om priset stiger över vintern. När kylan och mörkret kommer behöver vi värma våra hus, och tända upp för att få ljus. Efterfrågan på el ökar och priserna stiger i takt med detta. Särskilt om det blir en riktigt kall och torr vinter, då räcker oftast inte vattenkraften och kärnkraften riktigt till och all annan dyrare elproduktion måste in i systemet. Då kan det vara skönt med ett säkrat, fast elpris och att slippa oroa sig för pristoppar när vi behöver vår el som mest.

Det vintersäkrade priset gäller mellan 1 december t.o.m. den 28 februari, därefter övergår ditt elavtal automatiskt till ett rörligt pris igen. Lagom till våren, värmen och ljuset! Du behöver alltså inte själv bevaka avtalsslutet för att teckna om till rörligt pris. Det ordnar vi åt dig.

Till hösten har du återigen möjlighet att göra en ny vinterprissäkring. Här kan du se hur de rörliga priserna utvecklat sig under det senaste året. Gäller prisområde 3, Stockholm.

Popup

Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås