Solceller

Solceller – förnybar el som du kan sälja!


Att installera solceller är ett utmärkt sätt för dig som vill kunna spara både pengar och miljö. Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Systemet är tyst, tar inte stor plats, kräver minimalt med underhåll och har lång livslängd. Oavsett om du är privatperson i villa, eller företagare med egen fastighet, kan du dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mer fördelaktigt att använda förnybar energi från solen

Varför solceller?

Solceller är den teknik som gör det möjligt att omvandla solenergi till el. Det är en miljövänligt och kostnadseffektivt val. Idag har priserna på solceller sjunkit och det har blivit en lönsam energiform där det finns pengar att spara.
Med en solcellsanläggning minskar du ditt behov av köpt energi och sänker energikostnaderna oavsett om du använder el, olja, eller biobränsle. Det är en långsiktig investering då solceller har en uppskattad livslängd mellan 30 till 40 år.

Låt solen betala dina elräkningar

Närodlad mat, egen brunn eller ett liv helt off grid – självförsörjning i olika former är något som engagerar många miljökloka människor. Men var börjar man? För dig som husägare kan det vara en bra start att satsa på solceller och börja producera alldeles egen, förnybar el. Faktum är att investeringar i solenergi fullkomligt har exploderat världen över, och med våra kompletta solcellspaket gör vi det enkelt för dig att också komma igång!

Några starka argument för solceller

  • 1Bli självständig med egenproducerad el.
  • 2Miljötänk. Solen är den renaste energikällan!
  • 3Spara pengar.
  • 4Investera i ditt hus – höj värdet på sikt.
  • 5Sälj ditt elöverskott till oss. Bli mikroproducent.

Maria Friberg

Försäljning Solceller

Direkt: 033-20 67 18
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

solceller introbild 3

Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås