Trygga Lång 36 mån
avtal paket trygga lang

TRYGGA LÅNG
fast elpris - 36 mån

Ett långt fast prisavtal, perfekt för dig som hellre gör annat än att bevaka elmarknaden.

När du tecknat ett långt fastprisavtal garanterar vi dig ett och samma elpris under hela den avtalade bindningstiden. (Statliga skatter och avgifter kan komma att ändras via riksdagsbeslut) Givetvis bevakar vi avtalsslutet åt dig och skickar ett nytt förslag innan ditt avtal löper ut. Varför inte passa på att komplettera ditt fastprisavtal med vår Prisbytesrätt? Den ger dig möjlighet att teckna om avtalet till ett nytt lägre pris om vi erbjuder det under din avtalsperiod. Det är svårt att veta om man valde det rätta tillfället att låsa sitt elpris. Risken att ha valt fel tillfälle får man då leva med i flera år, så är man det minsta osäker är Prisbytesrätten den perfekta tilläggstjänsten. Läs mer om Prisbytesrätten här. (Länk)

I god tid innan ditt avtal löper ut kommer du att få ett nytt erbjudande från oss att ta ställning till. Du behöver alltså inte bevaka avtalsslutet själv. Vi gör det åt dig.

Bra att känna till är att om du inte svarar på vårt omteckningserbjudande blir du aldrig avtalslös hos oss. Det är lätt att både missa och glömma att svara på erbjudandet man fått. Då lägger vi automatiskt över ditt avtal på ett rörligt pris, se Våga till dess att du eventuellt vill teckna ett nytt fast prisavtal. Du har full frihet att välja även om du råkar glömma att skicka in ditt omteckningsavtal.

Popup

TRYGGA LÅNG

Leveransstart:
* Välj datum som ligger minst 21 dagar framåt i tiden, då vi tar hänsyn till konsumentköpslagens ångerrättstid
 Jag vill ha rätt att byta pris under bindningstiden (35 kr/mån)
 Jag vill teckna tilläggstjänsten Bra miljöval (25 kr/mån)Som konsument av el kan du bestämma hur elen du köper ska produceras. Med el märkt med Bra Miljöval får du alltid el från förnybara energikällor – sol, vind, vatten och biobränsle. Kärnkraft räknas inte som förnybar. Bra Miljöval el från Naturskyddsföreningen ställer riktigt tuffa krav på hur elen ska produceras.
Årsförbrukning 2 500
Elområde 3
36 mån bindning
Elpris 43,90 öre/kWh
Energiskatt 0,00 öre/kWh
Moms 10,98 öre/kWh
Ditt elpris 54,88 öre/kWh
Månadsavg. 35 kr/mån
Årskostnad 1 792 kr
 
 
GÅ VIDARE
 

Jämförpriser: 2000 kWh: 75,88 öre/kWh   |   5000 kWh: 63,28 öre/kWh   |   20000 kWh: 56,98 öre/kWh   |   Elnätskostnad tillkommer.

För vissa kommuner och län i norra Sverige gäller reducerad energiskatt, för dessa områden ska jämförpriset minskas med 12,4 öre/kWh. Läs mer.

Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås