Vi fyller 15

I år fyller Borås Elhandel 15 år! Vi firar hela året tillsammans med dig som kund.
Följande aktiviteter är redan bestämda. Hjärtligt välkomna!


HELA SÄSONG 2017. RABATT PÅ INTRÄDET TILL BORÅS DJURPARK 

Hela säsong 2017 erbjuder vi 15% rabatt på inträdet till Borås Djurpark för upp till 4 personer. Det enda som krävs är att du är kund hos Borås Elhandel. Du hittar din rabattkupong i vårt nyhetsblad som bifogas tillsammans med fakturan. Djurparken har öppet varje dag fram till den 31 augusti och därefter under helgerna fram till och med den 29 oktober. För exakta öppettider besök www.boraszoo.se

 

SOLCELLSKVÄLLAR. DROP IN VARANNAN VECKA HELA VÅREN 2017
Våra solcellssäljare är på plats som berättar hur installation går till samt informerar om vilka bidrag man kan söka. Datum: 5 april, 18 april, 2 maj, 16 maj, 30 maj. Borås Elhandel bjuder på kaffe och enklare tilltugg. Läs mer här.

 

18 maj. Tårtkalas på Stora Torget
Missa inte vårt stora tårtkalas på Stora Torget i Borås. Torsdagen den 18 maj mellan kl. 11-15 är vi där och bjuder alla att smaka av vår 15 meter lång tårta. Utöver tårtan lovar vi fler roliga saker under kalaset. 


29 juni - 10 augusti.
 Sommartorsdagarna
Träffa oss under sommartorsdagarna och prata elavtal & solceller, eller kanske få tips på roliga saker att göra under sommaren? Ballonger till alla barn.

 

16 september. Kretsloppet 2017
Borås Elhandel är sedan många år stolt sponsor av Kretsloppet. Vi är där och delar ut priser till de som spurtar snabbast på distanserna 10 km och 6 km utanför Borås Elhandels kontor på Västerlånggatan. Under kretsloppet finns vi också på plats på Stora Torget för att umgås och svara på dina frågor.


13-15 oktober.
 Hem & Trädgårdsmässan på Åhaga
Möt oss på den uppskattade Hem & Trädgårdsmässan på Åhaga och snacka elavtal och solceller. I montern kan du vara med och tävla och vinna fina priser. Vi bjuder alla monterbesökare på gåvor.


16 november. Bioevent för alla barn på biostaden i Borås

Vi fyller en hel biosalong! Tävla om biljetter till Borås Elhandel bioevent där barn i vuxet sällskap får se höstens hetaste barnfilm. Mer info under året.

Kontakta oss

Kundservice
033-20 67 25

Växel
033-20 67 00

Öppettider  
Måndag - Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


boras elhandel kundtjanst 2017

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås