Vi har solcellerna för dig!

Oavsett om du har villa, fritidshus, driver en förening eller ett företag har vi rätt solcellspaket för dig som privatperson.

Köper du ett solcellspaket från Borås Elhandel är du med i vår tävling där du kan vinna motsvarande din kostnad för ditt solcellspaket!

Den 7 maj invigde kommunalrådet Tom Andersson (MP) tillsammans med tidigare SVT meteorologen Pär Holmgren, Borås Elhandels solceller på taket till Borås äldsta byggnad. Samtidigt utmanade vi på Borås Elhandel fler företag att satsa på solceller.

Solen är den renaste energikällan. Men än så länge utgör el från solceller bara 0,06 procent av elproduktionen i Sverige. I Borås är det bara ett fåtal företag och villor som har satsat på solceller. På vårt kontor i Brännerigården vill vi visa boråsarna hur det ser ut med solpaneler på taket och hur enkelt det är att montera dem på sitt eget tak. Vi har också en hel del kommande aktiviteter på gång för intresserade villaägare i Borås som är nyfikna på solenergi.

solcell

Vilka får vara med och delta?

Alla privatpersoner.

Tävlingsstart

Torsdagen den 7 maj 2015

Tävlingsperiod

Vi håller på i 2 år.

Hur stor måste anläggningen vara för att räknas in i utmaningen?

Minst motsvarande Borås Elhandels S-paket med 12,8 kvadratmeter solcellsyta.

Hur deltar jag i tävlingen?

Efter du har köpt din solcellsanläggning skickar du ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
senast den 7 maj 2017.

I mailet motiverar du med högst 30 ord varför du valt att satsa på solceller.

Skriv under med namn, adress och telefonnummer.

Tävlingsregler:
Tävlingen pågår t.o.m. 7 maj 2017, och under förutsättning av vi fått in minst 100 sålda anläggningar att dra en vinnare från. Vinnaren kontaktas via telefon. Vinnaren utses av en jury bestående av representanter från Borås Elhandel samt Teamwork Reklambyrå. Borås Elhandel förbehåller sig rätten att använda dina personuppgifter i syfte att informera och marknadsföra våra produkter och ev. samarbetspartner. Om du inte vill detta, skicka ett mail till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakta oss

Kundservice
033-20 67 25

Växel
033-20 67 00

Öppettider  
Måndag - Torsdag 09.00-16.00
Fredag 09.00-15.00
Lunchstängt 12.00-13.00

solceller puff

Borås Elhandel satsar på solenergi

Borås Elhandel erbjuder världsledande solceller där både installation och kringutrustning ingår. Du som bor i villa kan dessutom få en skattereduktion som gör det ännu mera fördelaktigt att använda förnybar energi från solen.
Läs mer...


boras elhandel kundtjanst 2017

Prisbelönt kundservice

Vår kundservice är stolt över att vara flerfaldiga vinnare av förstapriset i SM Telefoni och kundservice. Priset ser vi som ett kvitto på att vi gör ett bra jobb.
Läs mer...Kontakt

Tel: 033-20 67 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vår besöksadress
Västerlånggatan 6, Borås