Välkommen på solcellskväll via Teams!

Från sol till el

Många drömmer om att kunna producera sin egen el, likt man odlar sina egna grönsaker. Att bli självförsörjande i större grad är en tilltalande tanke och fler och fler vill kunna göra det mesta själv. Med vårt koncept kan du bygga ditt personliga EKO-system där du producerar din egen solel. Du kan lagra el som du inte använder för stunden i ett batteri för att använda senare på kvällen. Och självklart ska du även tanka din laddbara bil med solens strålar!

Producera din egen solel
Frågor och myter om solceller
Hur fungerar det?
Ekonomi
Hur går jag vidare?

Energilagring i batterier
Hur fungerar batterierna tillsammans med min solcellsinstallation
Olika typer av batterier
Off grid eller inte?

Ladda bilen snabbt och säkert
Varför bör man ladda bilen i laddbox?
Olika begrepp inom elbilsvärlden
Vad är viktigt att tänka på när man köper laddbox?

Välkommen på våra digitala informationsträffar!

P.g.a. det rådande Corona-viruset har vi inte möjlighet att genomföra våra informationskvällar på plats i våra lokaler. Vi kommer istället att genomföra presentationen via Teams, fram till dess vi har möjlighet att öppna upp våra lokaler för allmänheten igen.

Välkommen att ansluta er till våra Teams möten som kommer att hållas vid samma tidpunkter som de utannonserade informationsträffarna.

Gör så här:

Anmäl er till någon av våra träffar genom att fylla i kontaktformulären nedan. Innan vår Teams träff startar kommer ni att få e-post där det finns en länk samt information om hur ni enkelt ansluter till mötet. Vi önskar få in er anmälan allra senast kl 12:00 samma dag som träffen äger rum.

Datum på våra solcellskvällar: 11 maj och 25 maj

Anmäl dig nedan

Jag vill ha mer information om:

SolcellerLaddboxarBatterilagring

Jag kan delta:
11 maj25 maj

Välkomna!