Skip to main content

Välkommen på informationsträff!

Från sol till el

Många drömmer om att kunna producera sin egen el, likt man odlar sina egna grönsaker. Att bli självförsörjande i större grad är en tilltalande tanke och fler och fler vill kunna göra det mesta själv. Med vårt koncept kan du bygga ditt personliga EKO-system där du producerar din egen solel. Du kan lagra el som du inte använder för stunden i ett batteri för att använda senare på kvällen. Och självklart ska du även tanka din laddbara bil med solens strålar!

Producera din egen solel
Frågor och myter om solceller
Hur fungerar det?
Ekonomi
Hur går jag vidare?

Energilagring i batterier
Hur fungerar batterierna tillsammans med min solcellsinstallation
Olika typer av batterier
Off grid eller inte?

Ladda bilen snabbt och säkert
Varför bör man ladda bilen i laddbox?
Olika begrepp inom elbilsvärlden
Vad är viktigt att tänka på när man köper laddbox?

Välkommen på våra informationsträffar!

P.g.a. det rådande Corona-viruset har vi endast möjlighet att ta emot ett fåtal personer i våra lokaler vid varje informationsmöte. Vid varje informationsträff finns möjlighet för max 4 gäster att närvara hos oss, under Coronasäkrade former. Vi kommer att presentera vår information både ”live” och digitalt samtidigt, då vi är uppkopplade via Teams för de som vill ansluta digitalt.

Önskar ni närvara fysiskt på vår informationsträff, så anmäl er genom att ringa 033-20 67 00 eller mejla till solceller@boraselhandel.se, så är ni varmt välkomna i mån av plats!

För att vara med digitalt, anmäl er genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Innan vår Teams träff startar kommer ni att få e-post där det finns en länk samt information om hur ni enkelt ansluter till mötet. Vi önskar få in er anmälan allra senast kl 12:00 samma dag som träffen äger rum.

Datum på våra solcellskvällar: 5 oktober, 19 oktober och 2 november.
Tid: kl 17.00 (Informationen tar ca 1 timma)

Anmäl dig nedanJag vill ha mer information om:

SolcellerLaddboxarBatterilagring

Jag kan delta:
5 oktober19 oktober2 november

Välkomna!