Den här sidan använder Cookies.Genom att stänga rutan eller klicka på ”jag förstår” accepterar du villkoren

Meny

Image

Låt oss ta fajten mot barncancer

Med er hjälp vill vi även kunna bidra med extra kraft till de barn som drabbas av cancer så att de orkar bekämpa sin sjukdom och fortsätta vara tillsammans med sina familjer.

Låt oss ta fajten mot barncancer

Varje år drabbas cirka 300 familjer i Sverige av att ett barn får en cancerdiagnos. När det ofattbara händer vill man hjälpa till, och göra något för de som drabbas – ibland en vän, anhörig eller någon i sin omgivning. Oavsett vem som drabbas, så är cancern fortfarande en gåta som behöver lösas och för att göra det behövs resurser.

Image

Vi på Borås Elhandel stödjer Barncancerfonden på vägen mot visionen att utrota barncancer. Vi levererar varje dag kraft i form av elenergi till våra kunder runt om i Sverige. Med er hjälp vill vi även kunna bidra med extra kraft till de barn som drabbas av cancer så att de orkar bekämpa sin sjukdom och fortsätta vara tillsammans med sina familjer.
Läs gärna mer om arbetet på www.barncancerfonden.se


Nu kan du också vara med och hjälpa!

Som kund hos Borås Elhandel har du som mervärde att kunna göra ett tillval, ett tillval som innebär att vi kommer närmare att kunna utrota det ofattbara som kan hända en familj, barncancer.


Så här går det till

Du betalar endast 10 kr per månad, tillsammans med din vanliga elräkning, så det är enkelt att vara med och bidra. Fyll i formuläret nedan så är du igång! 
Du kan när som helst avsluta ditt bidrag genom att kontakta kundservice via e-post kundservice@boraselhandel.se eller på telefon 033-20 67 00.


Vårt mål

Borås Elhandel skänker 20 % av alla våra kunders bidrag som kommer in under 12 månader, målet är att vi under ett år ska skänka 100 000 kr till Barncancerfonden. Alla pengar som vi tillsammans samlar in går oavkortat till Barncancerfonden.

Ja! Jag vill vara med och ta fajten mot barncancer!

Fyll i detta fält
Fyll i detta fält
Fyll i detta fält

Tyck till

Fyll i detta fält.
Du måste kryssa i rutan