Skip to main content

Bostadsrättsföreningar, företagare och fastighetsägare

En av de enklaste sätten att sänka sina kostnader att se över sina elavtal. Vi hjälper er att hitta ett elavtal som ger er pengar över till annat. Att teckna elavtal med oss innebär att ni alltid får ett bra elpris. Det finns många olika elavtal att välja mellan. Vill ni följa med i marknadens svängningar och alltid ha aktuellt elpris så är rörligt elprisavtal rätt för er. Vill ni däremot ha trygghet och enkelt kunna lägga budget över elkostnaderna så ska ni välja något av våra fasta prisavtal. Eller varför inte få det bästa av båda världar, rörligt pris i grunden med ett fast pris under vintern?

Bra Miljöval

Hos oss har ni möjlighet att välja till miljöcertifierad el enligt Naturskyddsföreningens kriterier Bra Miljöval, vilket är den tuffaste miljömärkningen. Läs mer här.

Mina sidor

Ni har full koll på era anläggningar via Mina sidor. Där kan ni följa er förbrukning, se ert elpris, fakturor m.m. Håller ni till i Borås Elnäts område får ni både elhandelsavgifter och elnätavgifter på samma faktura.

Kontakta oss

Oavsett om ni vill ha ett elavtal, solceller på ert tak eller kanske en laddbox till elbilen så har vi alternativen för er. Kontakta oss via telefon 033-20 67 00 eller till foretag@boraselhandel.se så berättar vi mer.