Varför solceller?

Att installera solceller är ett utmärkt sätt för dig som vill kunna spara och pengar samtidigt bidra till en hållbar utveckling. Vi erbjuder högeffektiva solcellslösningar för ditt tak.
Solceller är en miljövänlig och kostnadseffektiv teknik som omvandlar solenergi till el. Med sjunkande priser på dessa har det har blivit en lönsam energiform där det finns pengar att spara. Du minskar ditt behov av köpt energi och sänker energikostnaderna oavsett om du använder el, olja eller biobränsle. Se solceller som en långsiktig investering med en uppskattad livslängd på 30 till 40 år.
Förrutom vår hemsida kan man få saklig och oberoende information om solceller via http://www.energimyndigheten.se/fornybart/solelportalen/

Låt solen betala din elräkning

Självförsörjning i olika former är något som engagerar många miljökloka människor. Men var börjar man? För dig som husägare kan det vara en bra start att satsa på solceller och börja producera alldeles egen, förnybar el. Faktum är att investeringar i solenergi fullkomligt har exploderat världen över, och med våra kompletta solcellspaket gör vi det enkelt för dig att också komma igång! Behöver du hjälp med finansieringen har vi ett samarbete med Sparbanken Sjuhärad. Läs gärna mer om detta här.