Den här sidan använder Cookies.Genom att stänga rutan eller klicka på ”jag förstår” accepterar du villkoren

Meny

Nyheter - Privat

Då var det dags att starta igång höstens solcellskvällar igen. Vi kör igång den 23 september kl 17.00 med en information där vi går igenom hur det går till att köpa solceller från oss. Du får även information om regler och annat som är matnyttigt för dig att veta. Vi bjuder på lättare tilltugg och dryck. Anmälan sker till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Varmt välkomna!

sol1

Vi vill varna för dörrförsäljare som utger sig för att samarbeta med Borås Elhandel. Det är inte är sant! Dörrförsäljarna påstår att Borås Elhandel skall sluta sälja el och erbjuder sig därför att hjälpa kunder att flytta över sina elavtal till dem. dörrförsäljare

Observera att du aldrig behöver skriva på något elavtal vid din dörr för att du skall få el.

Om du har skrivit på ett avtal och ångrar dig så har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Kontakta oss på telefonnummer 033-20 67 00 om du vill ha hjälp att ångra ditt avtal eller besök Konsumentverkets hemsida för att fylla i en ångerblankett.

Borås Elhandel är sedan oktober 2018 certifierad enligt Schysst elhandel, en certifiering framtagen av Energiföretagen Sverige i samarbete med Konsumentverket, Konsumenternas Energimarknadsbyrå, Energimarknadsinspektionen och Oberoende elhandlare. Certifieringen innebär att Borås Elhandel förbinder sig till att uppfylla 17 kundlöften som gäller allt från tydlig och riktig prisinformation till att man tar särskild hänsyn till utsatta kunder i sina säljprocesser. Du hittar mer information om Schysst elhandel här.

 

Varje månad uppdaterar vi lite kortfattat om hur elmarknaden ser ut. Det kan ni läsa mer om här. Ni kan följa utvecklingen av det rörliga elpriset och även se hur det sett ut några år bakåt i tiden här. Och självklart så kan ni som vanligt ringa till vår kundservice på telefon 033-20 67 00 om ni har några frågor.

Sida 1 av 2

Tyck till

Fyll i detta fält.
Du måste kryssa i rutan