Nyheter

Barncancerfonden

Vi på Borås Elhandel stödjer Barncancerfonden på vägen mot visionen att utrota barncancer.

Det ska vara lätt att leva hållbart

Våra kunder finns i hela Sverige och vi känner varmt för de förnybara alternativen. Därför innehåller våra leveranser ingen el från fossil produktion.

Det ska vara lätt att leva hållbart

Att se över föreningens elavtal är oftast ett av de enklaste sätten att sänka sina kostnader. Vi hjälper er att hitta ett avtal som ger er pengar över till annat.

Nu utökar vi med batterilager

Förrutom el, solceller, laddboxar och elbilspool så utökar vi nu vårt sortiment med batterilager.

Öppettider jul och nyår 2019-2020

Vi önskar alla våra kunder en God Jul och Ett Gott Nytt År!

Referensanläggningar

När vi kom till Ronny och Yvonnes nybyggda hus möttes vi av både sol, värme och nybryggt kaffe. Vi träffade dem för att prata om deras solcellsanläggning som de installerade i november 2016

Då vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att teckna elavtal med oss valde vi att certifiera oss till "Schysst elhandel".

Schysst elhandel

I oktober 2018 erhöll Borås Elhandel det hedervärda certifikatet ”Schysst elhandel”.

Då vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att teckna elavtal med oss valde vi att certifiera oss till "Schysst elhandel".

Schysst elhandel eller inte?

Då vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i att teckna elavtal med oss valde vi att certifiera oss till “Schysst elhandel”. Vi vill att det ska vara tydligt vad kunden köper och vad avtalet innebär.

Varför ska du välja el märkt med Bra Miljöval?

Genom att välja till el märkt med Bra Miljöval till ditt elavtal ser du till att öka efterfrågan på el som även lever upp till miljökrav och inte ”bara” är bra för klimatet.