Den här sidan använder Cookies.Genom att stänga rutan eller klicka på ”jag förstår” accepterar du villkoren

Meny

Image

Om Borås Elhandel

Hos oss på Borås Elhandel ska det vara enkelt att få hjälp med sina frågor kring el och elavtal. Här får du svar när du ringer. Det som många upplever som god kundservice är självklart hos oss. Våra kunder är vår viktigaste resurs, utan er hade vi inte varit ett elhandelsföretag.
Våra kunder finns i hela Sverige och vi känner varmt för de gröna alternativen. Därför innehåller våra leveranser ingen el från fossil produktion. Hos oss är du i trygga händer, vi har arbetat med elhandel sedan avregleringen 1996. Och när Borås Elhandel bildades 2002 var vi väl rustade för att ta oss an elmarknadens alla utmaningar. Med affärsmässighet och förtroende har vi genom åren samlat på oss en lång erfarenhet. Och vi delar mer än gärna med oss. Vår ledstjärna är att det ska vara nära, enkelt och personligt att ha med oss att göra.
Välkommen till oss du också!

Image

Borås Elhandel – stolt innehavare av AAA

Borås Elhandel är ett av 5 683 företag, av Sveriges totalt 328 868 aktiebolag som tilldelats Trippel-A för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.

Image

Våra samarbetspartners

I vår strävan att kunna erbjuda våra kunder mervärden samarbetar vi med aktörer på både lokalt och nationellt plan. Idag har vi samarbete med bl.a Borås Djurpark, Elgiganten, SF Bio, Elfsborg m.fl.

Läs mer om - Vår elbil

VÅR ELBIL – RENAULT ZOE, har funnits i Borås Elhandel familjen sedan ett drygt år tillbaka. Zoe används främst när vi gör kundbesök och till och från mässor och andra kundevent. Vi kan köra ca 10-12 mil på en laddning, från delvis vår egen solcellsanläggning. Detta innebär att vi klarar ca 90 % av alla resor både inom och utanför Borås. Vår policy är att i första hand använda Zoe för ändamålsenliga resor alternativt resa kollektivt i stället för att ta egen bil och flyga, om detta går att undvika.

solcellsbilen

Tyck till

Fyll i detta fält.
Du måste kryssa i rutan